SZOLGÁLTATÁSOK

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Fogaink nem csak funkcionális,de esztétikai szempontból is fontos szerepet töltenek be életünkben.Az esztétikai fogászat,amint a neve is sugallja a fogászat azon területe,ami a harmonikus  ,egészséges  ,szabályos fogazat kialakításával foglalkozik.

  • Fogfehérítés

Végzünk rendelői fogfehérítést. Ez  egy alkalommal,magas hatóanyag tartalmú szerekkel,orvosi felügyelet mellett történik.Mindössze egy óra alatt valóban nagyon  látványos eredmény érhető el.

Betegeink számára elérhetővé vált  már az otthoni fogfehérítés is,ami  a beteg saját fogazatára elkészített  egyéni sínnel és fogfehérítő zselével (alacsonyabb hatóanyagtartalomú anyaggal )történik.A várható eredmény a fentebb említett módszerhez hasonló ,azonban fokozatosan érhető el.

  • A fehérítő anyag működése

A fogfehérítő anyag bejut a zománcrétegen át a dentinhez és feloldja azokat a pigmentanyagokat, amelyek az elszíneződést okozzák. Tartalmaz olyan összetevőket is, amelyek a feloldott pigmentanyagok helyén a zománc struktúra visszaalakulását elősegítik, továbbá fluort, mely segítségével a zománc erősebb, ellenállóbb lesz a behatásokkal szemben.

  • Fontos tudnivalók a fehérítésről

Fontos megemlíteni, hogy fehéríteni csak a fogállományt lehet, a töméseket, koronákat, fogpótlásokat nem! Ilyenkor a fehérítési eljárás végén a frontfogakban a töméseket ki kell cserélni az új árnyalatnak megfelelően (csak olyan helyeken ahol látszik).A fehérítési folyamat előtt szükség van egy teljes körű szájhigiéniai kezelésre, melynek során a lerakódott fogkövet és egyéb szennyeződéseket eltávolítjuk.

Fogékszer: egyedi,ellenálhatatlan mosoly biztonságosan . 😊

KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT ÉS ENDODONCIA

Nagy hangsúlyt fektetünk pácienseink fogainak megmentésére, a fogak eltávolítását csak a legvégső esetben javasoljuk. Nálunk a fogtömések kizárólag kiváló minőségű esztétikus tömőanyagból készülnek, a gyökérkezelés során követjük a legfrissebb szakmai irányelveket.

A beavatkozások  minden esetben fájdalommentesen történnek.

FOGPÓTLÁSOK

  • Ideiglenes fogpótlás készítése azonnal megtörténik.
  • Legyen szó kivehető vagy rögzített pótlásról,rendelőnk naprakész az Önnek leginkább megfelelő pótlást nyújtani a lehető legrövidebb időn belül.
  • Ma már rutinszerűen készülnek ezek az élethű,természetes hatású fogpótlások,legyen szó hídról,koronáról,vagy kivehető pótlásokról.

SZÁJSEBÉSZET

Rendelőnk egyszerű foghúzást és műtéti úton való fogeltávolítást is végez.