Estetska stomatologija

Naši zubi, pored funkcionalnog imaju i estetsku ulogu u našem životu. Estetska stomatologija, kao što mu i sam naziv kaže, je područje stomatologije, koji se bavi stvaranjem harmoničnog, urednog i pre svega zdravog izgleda zuba.

  • Izbeljivanje zuba

Vršimo uslugu ambulantskog izbeljivanja zuba koja se radi u jednoj poseti uz lekarski nadzor. Za svega sat vremena postiže se izuzetan efekat. Našim pacijentima dostupno je i izbeljivanje zuba u kućnim uslovima sa individualnim splintom. Očekivani efekat postiže se postepeno.

  • Kako deluje sredstva za izbeljivanje?

Sredstvo za izbeljivanje deluje preko gleđi do dentina i postiže svoj efekat izbeljivanja. Sama metoda izbeljivanja nije štetna za zube. Sredstvo za izbeljivanje sadrži fluor, pomoću čega gleđ postaje jača i otpornija.

  • Bitno znati o izbeljivanju zuba

Važno je napomenuti da sredstvo za izbeljivanje deluje isključivo na zube, a ne na plombe i protetske nadoknad! Pre samog procesa izbeljivanja potrebano je ukloniti čvrste i meke naslage na zubima.

Zubni nakit: jedinstven, neodoljiv osmeh . 😊

Konzervativna stomatologija i endodoncija

Naša ordinacija se prvenstveno zalaže za lečenje zuba u cilju očuvanja, uz savremene metode i tehnike konzervatine i endodontske terapije sa savremenim visokokvalitetnim materijalima.

Svi zahvati su bezbolni.

Protetika

  • Privremene protetske nadoknade u našoj ordinaciji se prave odmah.
  • Definitivne protetske nadoknade izrađujemo od najsavremenijih materijala.
  • Izrada u najkraćem roku.

Oralna hirurgija

U ordinaciji vršimo jednostavno, bezbolno vađenje zuba.